Με αηδία είδαμε την αναμενόμενη ανακοίνωση της πασπ για το ψήφισμα που κατέβασε στο Δ.Σ. του Συλλόγου. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον πολιτικό χώρο της σοσια-ληστείας. Τα πολιτικά αυτά στρατιωτάκια ενός σάπιου συστήματος, συνεχίζουν τη παράδοση της ‘μεγάλης δημοκρατικής’ παράταξης στη παραπληροφόρηση. Τα παιδιά του αρχιληστή Τσοχατζόπουλου και του προδότη ΓΑΠ, τα παιδιά των μνημονίων και της υποδούλωσης της χώρας, που μετά από σχεδόν 4000 αυτοκτονίες στη χώρα ισχυρίζονται ότι το πασοκ δικαιώθηκε για την υπαγωγή της πατρίδας στο μηχανισμού στήριξης, ξέχασαν (υποθέτουμε) να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, ότι με πρωτοβουλία της ΑΠΠΕ συντάχτηκε και υπερψηφίστηκε με απόλυτη πλειοψηφία ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας του αντιφασίστα Φύσσα, της επίθεσης σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, της δράσης της χ.α., και γενικότερα του νεοναζισμού και του φασισμού.

Τα μέλη της παράταξης που αδυνατούν πλέον όχι μόνο να παράξουν πολιτική πέρα από τα όρια του παλαιοκομματισμού αλλά και να σκεφτούν τα βασικά, ότι δηλαδή τα πρακτικά της συνεδρίασης είναι ανοικτά προς όλους, γελοιοποιούνται αποκρύπτοντας τη μισή αλήθεια. Αντίγραφα από τα πρακτικά διαθέτουμε και εμείς και καλούμε όποιον συνάδελφο επιθυμεί να μας τα ζητήσει για να μάθει τι πραγματικά συνέβη.

Αυτοί που ψήφισαν πασπ ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι : είναι οι συμφοιτητές μας οι οποίοι τις τελευταίες 2 ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες τον Απρίλη, δέχτηκαν απείρως μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων από τους γελοίους πολιτικάντηδες, τους δασκαλεμένους από τους προκατόχους τους σε κομματικές λίστες και τηλεφωνήματα, για να κερδίσουν τις εκλογές.  

Καλούμε όλους τους συμφοιτητές μας να γυρίσουν επιτέλους τη πλάτη στις νεολαίες των κομμάτων της μίζας και της χρεοκοπίας. Υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από τον δουλικό, ριζοσπαστικός και ελπιδοφόρος.

 

 

Αυτόνομη Πρωτοβουλία Πολιτικών Επιστημών

ομάδα αυτόνομης πολιτικής Παρέμβασης στο Σύλλογο Φοιτητών Πολιτικών Επιστημών

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s